MFC De Statie [Sas van Gent] - Kom jij ons team versterken? Vacature medewerker horeca/beheer.

Kom jij ons team versterken? Vacature medewerker horeca/beheer.


Ter versterking van het team is Stichting Beheer De Statie op korte termijn op zoek naar een:

MEDEWERKER HORECA/BEHEER (m/v)

De omvang van het dienstverband is afhankelijk van de beschikbaarheid tussen de 0 en 12 uur per week.

Algemene informatie

In Sas van Gent is enkele jaren geleden het nieuwe multifunctionele centrum De Statie gerealiseerd. In dit gebouw zijn de functies basisonderwijs en kinderopvang, cultuur en ontspanning, zorg en welzijn en sport en recreatie samengebracht. Stichting Beheer De Statie is binnen het multifunctioneel centrum verantwoordelijk voor de exploitatie en het facilitair beheer van de sporthal, het wijkcentrum en de horecavoorziening. Daarnaast kunnen met de overige gebruikers van het gebouw afspraken worden gemaakt over het facilitair beheer van hun ruimten. De Statie beoogt het voorzieningenniveau en de leefbaarheid in Sas van Gent te verhogen. Het stichtingsbestuur levert hier -samen met de medewerkers- een actieve bijdrage aan.

Functie-informatie

De medewerker beheer is eerste aanspreekpunt voor dagelijkse beheervragen van participanten en bezoekers. Hij of zij legt daarbij verantwoording af aan de bedrijfsleider. De medewerker beheer is belast met het toezicht, openen en sluiten van het gebouw en hetgereedmaken van ruimten. Daarnaast is hij/zij verantwoordelijk voor het invullen van de horecafunctie, het beheren van de (sport)zalen, materialen en de voorraad, het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden en klein (groen)onderhoud.

Functie-eisen

Van kandidaten wordt verwacht dat ze enthousiast, maatschappelijk betrokken, gastvrij en representatief zijn. Daarnaast moeten ze zowel zelfstandig als in groepsverband kunnen werken. Affiniteit met horeca en sport is een pré; ervaring is geen vereiste. Kandidaten dienen een MBO 2-3 werk- en denkniveau te hebben en te beschikken over een EHBO/BHV certificaat, of bereid zijn hier een opleiding voor te volgen. Bij gelijke geschiktheid gaat (voor een evenwichtige samenstelling van het team) de voorkeur uit naar een mannelijke kandidaat.

Informatie en sollicitatie

Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld met inachtneming van de CAO Horeca en Aanverwante Bedrijven (schaal 4). Voor vragen over de functie en de procedure kunt u terecht bij de bedrijfsleider, Roel van Laere, info@destatie.nl). Schriftelijke sollicitaties met c.v. kunnen worden ingezonden aan het bestuur van Stichting Beheer De Statie, Canadalaan 2E, 4551 AL Sas van Gent, of naar bovenstaand emailadres.

 Terug naar het overzicht